Då var det över...

Nu har vi alltså haft två helger av intensiva 3 timmars föreställningar och nu är alltså Bronze star över.
Känns både bra och melankoliskt. Bra för att jag nu äntligen har lite fritid och kan leva normalt igen, men melankoliskt eftersom det verkligen varit en once in a lifetime experience. 
Dock får vi nu hålla tummarna för att vi tar oss in i KCACTF (Kennedy Center American Collage Theatre Festival).
Hade dommare från denna tävling och tittade i helgen.
Blev otroligt glad då de hade mycket bra att säga om de scener som jag korreograferat och även om mitt skådespel. Tydligen blinkade jag aldrig under min scen som väldigt creepy Hippi i Carls fantasi, där jag återspeglar den "lilla djävulen på axeln" och anklagar och hånar honom för traumatiska upplevelser i det förflutna.
Så nu återstår det bara att se.
Efter sista föreställningen. Shaun (Carl's mom), Jag (Vietnamese prostitute/Hippi/Ensamble/Koreograf), Ruben (Soldier Jesus O'reily), Cherie Brown (Producer)
En bild av mig och mina tjejer från Tech week.
Hade egentligen tänkt att skriva ett lite annorlunda inlägg idag, men min kamera är ute på vift så det får bli en annan gång!
Happy Thanks Giving!
 

Premiär för Bronze Star

Ja jag vet, ursäktar frånvaron, men har varit galet fullt upp senaste veckan.
Har två midterms kommande veckan och denna vecka har det varit fullt upp med Bronze Star Tech and Dress rehearsal. Har i princip varit uppe till 1 am varje natt för att vi tagit oss från repetiotion så sent. 
Tänkte i a f bjuda er på lite bilder från senaste två veckorna, vilket även visar ganska tydligt skillnaden mellan en vanlig rehearsal till tech (d v s ljus, kostym, rekvisita etc.) :) 
Ikväll har vi äntligen premiär!!
Utan scen.
Färdig byggd scen med lutning. Which means that we are actually acting up- and down stage for real! :)
Mattan ni ser under scenen leder oss till boxarna i scenen som kan lyftas in och ut, för att skapa ännu en entré för oss skådespelare.
Bild från tech rehearsal i söndags (tekniska repititionen), då vi gick igenom något som kallas för "cue to cue". Cue-to-cue innebär att man går långsamt genom pjäsen för att lägga till ljus- ljud och projektioner på rätt plats. Detta är en hyfsat tradig process men också livsviktig för pjäsen, för att se till att allt flyter på smidigt därefter.
Vår loge.
Kostymer
Vår kostym designer, Lida, i full gång med att laga kostymer.
Jade i full fart att förvandla sig till vår papegoja Milagro.
 Liten hälsning från mig och Shan!
Ska se till att ta lite bilder så ni får se oss fullt kosymklädda och sminkade också, men tillsvidare önska mig lycka till ikväll!