Försmak

....är vad jag tror jag fått för utländska alias.
Hade en helskön kväll med kära Josefine i tisdags.
Blev.... jaa, en photoshot som började ganska harmlöst men snart började spåra iväääg. Vilket ni nog kan se, höhö^^

I vilket fall blev mitt alias för kvällen una italiana adorabile!! Med andra ord en förtjusande Italienska. Josefine var Shara Walker from London! Ring a bell?
Om du sett "Chuck" borde det i a f det.

Fick även höra av en jämnårig snubbe vi börja snacka med på Pipes att "jag var den vackraste kvinna han någonsin träffat".. dock sa han det på engelska eftersom "jag inte talade svenska".
Det värsta var att jag tror att han var seriös också! För av han och hans kompisar var han definitivt den som var mest skeptisk till att vi faktiskt var de vi utgav oss för... men när jag tjusat honom en stund med min italienska och mina beskrivningar över Florence... eller ursäkta Firenze.. så började han slappna av. 
Efter typ 1 h samtal började han dessutom snacka om att svenskar tänker sig italienare och italienskor som undersköna och klagade på att "varför kan inte du vara beviset som motsäger lagen".
Det var någon gång efter det komplimangerna bokstavligen började strömma in! Jag var så vacker hit och hade så vackert leende dit. Mina ögon tindrade och "jag såg ut som musik"!
Don't get me wrong, det är kul att få kompilmanger... but that was maybe just a liiiiittle to mush. 
För det första visste jag inte om han var seriös till en början, men det var bara det att han inte precis, hur ska jag uttrycka det.... klarade av att hålla en normal konversation med mig när han tittade på mig. Typ som att han fördjupades i tankar varje gång och snart började ursäkta sig och säga saker som "you're so beautiful, no for real! It's like you hurt my eyes!"
Sååå, har kommit fram till att jag ändå tror på det och tar åt mig. Men no worries! Jag kommer inte bli stöddig! För om det finns människor som tydligen tycker att jag är den vackraste kvinna de sett, så är jag lika medveten om att de förmodligen också finns människor som tycker jag är butt uggly ;)
För smaken är som baken!

  
















Rabiosa

Rabioso = Enraged
Känner mig sjukt kaxigt sexigt oemotståndlig + att pengarna bara flödar in... (No I'm not walking the street, if that's what you're picturing)
Dock hittade jag 200 freacking spenn igår när jag städa på SF!!! :D
Har dessutom blivit sjukt sugen igen på att klippa av mig håret! Framförallt sen en liten kommentar idag som antydde på att jag inte skulle bära upp det.!!!??? Känner mig som lilla fröken tvärt emot...
Helt sjukt egentligen hur in powered man kan känna sig när man är lite lätt förbannad...
man får typ lite den där "nä nu jävlar" envisheten, som får en att känna att man kan uppnå vad som helst!
För tillfället så skulle jag bland annat definitivt kunna tänka mig att uppnå Tea från "Skins" hår, eller Shakira's från den här videon.
(Som jag älskar! ;) Påminner mig om alla starka kvinnligheter i Italien.. "My second homecontry")


Tillägnat Hanna

För att vi visst skulle passa i KORT HÅR!!!!!!!!!!