En liten fråga bara

En liten fråga bara, varför funkar det inte med alla mina stickindelningar? Har gjort jätte många mellanrum mellan vissa rader för att texterna ska bli lite lättare att läsa, men sen när jag laddar upp dem så står allt ihop som en ända gröt ändå? Skriv gärna om du vet för annars blir det det inte så kul för er del att läsa mina texter ;)och det vore ju synd, now wouldn't it?

Creeps!!!!

Så ni vet de där asläskiga samtalen hjältarna i alla skräckfilmer får då man bara tänker "Nej svara inte din idiot!", har ni nånsin fått ett sånt? För er som har det, you know have it feels, och det är inte precis nån hellerious boggie-woggie, dance on roses shit. I varje fall så fick jag ett sånt för nån kväll sen, 11 pm, precis på väg i säng. Så jag svarar och det första jag hör är: Kkrrrrshtichshsh! (som när man har jätte dålig motagning). Höll helt seriöst på att pissa på mig när jag hör en jävla liten speldosa sätta igång på andra sidan luren med en ascreepy barnmelodi (hmmm, kan det kanske bero på att jag såg "one misse call" för nån helg sen I wonder). Så känner paniken i några sekunder medans den där melodin maler på innan Mr. slappy-pshykovoice number uno hörs i telefonen: "Hey, my name is Fred...". Whaaaa!! Jag dog i det ögonblicket! Låter inte så farligt, men för mig var det som om han lika gärna kunnat säga "Hey, I'm standing outside your window with a freaking chainsaw and I'm gonna break the glas with my head and slice you into tiny,tiny pieces of ham". Hehe, kanske lite att överreagera men. Så jag gick omkring som en paranoid vandrande pinne med tix resten av den kvällen, där mitt största rörelsespace var mellan toan och mitt rum. Hehe, så om du inte ser mig på ett tag så är det nog för att jag förmodligen ligger i din ost och skinksallad på Catarinas ;) See ya!

Är det rättvist?

Så alltså, jag bjuder en kille, som jag har snackat en hel del med och faktikt tycker är helt reko (väldigt pratglad och så), på en fest för att lite återgälda att han bjöd mig på en som jag inte orkade gå på sen. När han kommer dit så ger han mig typ dissen och jag fattar inget. I varje fall så hatar jag när jag inte tilldelas uppmärksamheten och brukar därför vilja få upprättelse. Så jag tänker "Nä, han ska fan prata med mig!", och jag kan väl medge att jag blir en aning på. Men vadå, can't help it. Tyckte han var väldigt oförskämd då jag bjudit honom att han var så där! Men i a f, that doesn't matter. Kvällen efter ringer två av mina kompisar och berättar att kille typ gått och snackat skit bakom ryggen på mig. Han vill inte umgås med mig och tydligen så har han alltid tyckt att jag varit dryg och besservisser, and to much confidense! Men vad säger man? Det var väl synd för hans del.. jag menar, vem vill gå miste om mig? ;) ahha. Men i a f, det jag vill komma fram till är, har ni tänkt på vilken dubbelmoral han har?... eller kanske inte dubbelmoral, snarare feg. Om jag inte skulle vilja umgås med någon skulle jag aldrig vara så där falsk och övertrevlig, jag menar... that's just wrong! Man behöver ju inte precis vara otrevlig men det är ju bara knäppt att vara uppmuntrande eller hur? Och att han dessutom bjöd mig på fest var ju det knäppaste av allt! Detta leder mig även in på ett annat ämne: "Kompisar som bara håller käften" Det är en annan sak som jag blir väldigt irriterad på. Ni vet saker som ens kompisar kan störa sig på hos en, eller det som ni kan störa er på hos era kompisar. Varför håller så många tyst om det? En del kan ju till och med tycka att man håller på att förändras till det negativa, men i stället för att säga det till en och ge en en liten "wake up call" så väljer dom i stället att börja dra sig ifrån en. Jag tycker sånt är så onödigt. Det kan ju bara vara missförstånd och ofta är det just det.. trust me, been there done that. Personligen så tycker jag bäst om att folk säger när dom börja tycka något sådant om mig, för i annat fall så är det ju i a f något jag kan ta hänsyn till sedan. Och ärligt talat så, säg till era kompisar när det gäller sånt här för det är så otroligt onödigt när det går och blir en massa bråk som bygger på missförstånd. Ärligt talat tycker jag det är starkare att försöka tala ut med någon och reda ut saker än att gå och orka vara sur tillbaka. Sen om personen inte vill lyssna eller gör nått som gör att den förtjänar att du ska va sur på den, då är det en annan sak :) Men pleace people, make love not war.... haha, eller nått. Så mina vänner, nu vet ni i a f vart jag står, och för er som inte är mina vänner, nu känner ni mig lite bättre. Ha det bra så länge, och föresten: Hej Nora ;)

Life's like a roller coaster

De vill säga båda är extremt roliga!.... och en aning hissnande.

Är i vilket fall som helst tillbaka från Sthlm igen. Så det första jag gjorde igår (ordinare tid för anländning till Umeå) var att åka stright to my little friend Victoria Garcias där en överasknings/avskedsfest var i full gång för min vän Josefine som snart ska bege sig av till flashiga London. Grymt mysigt btw! Skratt och tårar. I alla fall så kom vi in på ämnet "berg och dalbanor" vilket råkar vara en av mina stora passioner i livet. Älskar allt med fart! Är något av en riktig liten vildig så dras som en fluga till allt som i princip har en hastighet som är way högre en vad jag egentligen borde klarar av....eller ja.

Hehe, det jag ville komma fram till i alla fall är att åhhhhh!! Man får världens kick när man åker berg och dalbanor och typ fritt fall etc. Älskar den där kittlande känslan i magen.
Men det värsta är ju att så fort man har åkt en så vill man bara åka en som är ännu värre och snabbare för att få en ännu större kick.

Haha, okey snackar jag droger nu eller roller coasters? ... puff the magic dragon... ahha
Hörde i alla fall om en tjej som har åkt runt och kollat på alla premiär av "mamma mia" över hela världen, .....

så ska jag oxå bli.... fast med roller coasters då. Se mig gärna som en provsmakare ;)
Så här är några av alla de Rollercosters som jag planerar att pricka av på min lista:





 

...

Mamma mia ägde hårt!!!
Vi var och såg den engelska musikalen i Globen, en julklapp från papi. Var lite som när man ser på americansk film utan subtitle (så var lite confused ibörjan), fast en aning mer spektaculärt.
Jag, mamma och syrrorna funderar på att gå och se filmen med, när vi ändå är igång, till veckan.

Men nu ska jag gå och va social med mina små släktingar, farmor har just gjort te :)

(Ps. anledningen till att jag la in mitt förra inlägg nu också är för att det inte blev uppladdat förut, dock kanske inte så viktigt för er att veta ;) )


Mamma mia

Ciao allihopa...
Okey, så jag vet att det var ett litet tag sen jag var inne sist, eller det är nog snarare en underdrift men... Couldn't help it. Orkade helt enkelt inte va inne förens jag hade fixat till bloggen.

Sååå, ...är i alla fall i Sthlm nu, vår kungliga huvudstad och ska ikväll gå och se på mamma mia med la family. Faktiskt riktigt peppad! Sitter just nu med skumgummirullar i håret och känner mig som en alien, menmen, vad gör man inte för lockigt hår right?

Så det här blev ju inte ett säkrskilt långt inlägg, men måste nog gå och fortsätta göra mig i ording om dom andra inte ska få spel på mig för att jag inte är färdig när vi ska fara...( något som händer ganska ofta när man är extrem tidsoptimist) + att det är mat nu, anyway got to go.
Bye