Imagine Dragons

Har just blivit en av mina nya favorit artister.
Detta är låten som fick mig att falla för dem för några månader sen, men har börjat lyssna på resten av deras musik och de är riktigt *biiiip* bra! 
Tänkte bara jag skulle dela med mig :)

Consert on a ranch in the mountains

Samma dag som jag for på powwowen överraskade även Danni mig genom att bjuda mig på konsert på en ranch i Santa Monica bergen. Han hade varit väldigt hemlighetsfull gällande ämnet hela veckan. Det enda han lät mig veta var att han skulle ta med mig ut och att jag behövde klä mig varmt. Gissade gaska snabbt att vi skulle upp till bergen, men jag gissade dock att vi skulle hika. Så när jag kom hem efter powwowen och Danni säger åt mig att jag borde försöka klä mig lite snyggt också blev jag helt förvirrad. "Varför ska jag behöva klä mig inta bara varmt men snyggt också om vi ska och hika?" 
Fick dock mitt svar när vi väl tagit oss till Santa Monica och gick för att ta bussen upp på berget, för där var vi nämligen tvugna att få festival band och drickes band om vi ville köpa alkohol under festivalen. Visade sig att Danni vunnit biljetterna på radio och ville överraska mig med detta. Och överraskning blev det verkligen för blev verkligen förbluffad när vi tagit oss upp på berget och möttes av denna syn:
De hade en "main-stage" med olika artister som uppträdde och sedan om du gick runt canyonen (som fungerade som ljudisolering mellan scenerna) dog helt plötsligt konsert musiken ut och vi möttes av clubmusik och dans. När vi gått omkring och kollat en stund bestämde vi oss för att köpa mat vid en av de så kallade food trucks och sedan bar det upp i ett träd där vi kunde se konserten perfekt under vår lilla middagsbjudning :)
 
 

Powwow

Nu minsann, nu blir det riktig inläggs explosion här med nyheter angående de roligaste eventen jag haft för mig på senaste. Vill också ursäkta att min blogg arit så inläggslös på senaste men har varken hunnit uppdatera eller göra något annat på grund av mängder av läxa och midterms, men nu har jag som sagt en svacka.
Så ja. I vilket fall var jag får några helger sedan på min allra första powwow (Native American get-togehter). Fick där vara med i en cermoni och bli renad från dålig energi och onda andar av en medicinman med hjälp av växten sage. Dessutom fick jag träffa Deborahs väninna + hennes mamma, som båda är medecin kvinnor och fick av dem en så kallad "reading" med hjälp av tarot kort. Var nästan lite läskigt hur bra det passade in på mig. Berättade en massa om min kriativitet och min balans mellan den spirituella och det logiska vilket även gör mig till ett bra medium (ja jag är ju trotts allt mellan-barn) + en massa annat som pågår i mitt liv just nu. Och detta var alltså vad en kvinna som just mött mig för första gången hade att berätta om mig! Och om detta inte var häftigt nog fick jag dessutom dansa med indianerna! Och det händer tydligen i princip aldrig att de bjuder in åskådarna att dansa.
Vad kan jag säga, mer än att lyckan var gjord :)
Liten avstickare; trot inte jag har sett så här många "humör/personlighets stenar" sen de stängde den där härliga new age butiken som brukade finnas i Umeå när jag var liten. Hade nästan glömt hur spirituel jag brukade vara när jag var yngre. Läste teblad, kunde stjärntecken och alla personlighetsdrag, olika stenar som var bra för olika saker etc. Kanske skulle börja kolla upp sådana saker igen.
 

Små stunder är störst

Okey så här kommer ett inlägg om något som hände precis när jag kom tillbaka till USA i våras.
Bestämde mig nämligen då att bjuda Danni att se "The Life of Pi" eftersom han så hemskt gärna ville gå och se den innan jag åkte hem i julas, men som aldrig blev av. Så i vilket fall fick jag reda på att de fortfarande visade filmen på en biograf i La Verne (stad nära Glendora) och beslutade mig att vi var tvugna att ta chansen. Och gud vad jag är glad att jag bjöd honom på det. Måste varit bland de bästa bioupplevelserna jag haft i mitt liv. Otroligt bra film baserad på en otroligt bra historia och både jag och Danni lämnade biografen lyckliga av förundran. Helt enkelt ett otroligt fint minne tillsammans :)

The Strip

Fick ett ryck att sätta mig ned och lyssna på Queen. Ursäkta att jag inte skrivit på länge, har varit upptagen med midterms och koriografi för nya teaterproduktionen Almost Main.  Men här kommer i vilket fall en hel explotion av inlägg. Vi tar och börjar med fortsättningen av Las Vegas, dagen då jag och Hanna utforskade the Strip. Mycket rolig dag och vi träffade till och med några otroligt trevliga svennar som vi spenderade eftermiddagen med.
Och vill ni veta något häftigt? Himlen som ni ser i Venetian, den är faktiskt målad. Otroligt skumt var det att komma utifrån bäcksvarta natten och komma in till sol och moln. Men fräckt var det allt.
 
 

Dansat i Pyramiden

Ja förra helgen följde jag alltså med Hanna, hennes mamma Anna och Dorthy till Las Vegas. Otroligt välbehövt och helt galet roligt. Tänkte här ta och bifoga bilderna från dag 1 då jag och Hanna testa spela de "en armade banditerna" (vilket jag spenderade 4 dollar på innan jag bestämde mig för att jag inte skulle få nån mer tur bara för att jag stoppade i en dollar extra) och gick på klubben LAX inne på hotellet Luxor, kanske mer känt som pyramiden i Las Vegas.