Sommarlov..

Underbart, underbart, underbaaaart!
Tycker ni inte? Äntligen är det sommarlov igen och har som ni ser gjort om bloggen efter detta tema.
Jag fick däremot, till skillnad från vissa andra, sommarlov i tisdags ;) .........
.. 
Dock dum som jag är så skippar jag min första sovmorgon på grund av ett litet infall att i stället åka och kolla på midgårdarnas avslutning klockan halv 9 på morgonen! Och om man som jag, bor ute i bushen, betyder det att du behöver minst 20 min för att ta dig in till stan. And because of the fact that I'm really not a morning person.... ja, så resulterar det helt enkelt i att jag rör mig och reagerar segare än en Snigel på morgonen, så ja, det resulterar alltså i att jag var tvungen att gå upp kl: 7.00 (vilket var otroligt uppskattat fån min sida...not) Haha, ajja, har bara mig själv att skylla.

Gårdagen var i alla fall the day of the awesomeness. Haha, började dagen då som jag sa med midgårdarnas avslutning, mycket vackert, och estetiskt offcourse. Sen gick jag och Nadja ner och såg på student paraden.
Kom i a f efter ett tag en hel klass killar på ett lastbilsflak och när de åkte förbi mig och Nadja började de peka på mig och Nadja och skrika "Hon ska vi ha, hon ska vi ha". ´Hahaha, you get it? Det är ju precis som i "Tjuren Ferdinand" 
Dom åkte i a f förbi två gånger till och pekade och skrek samma sak varje gång.  Har i a f en jättefin rosenbucket ståendes här hemma nu oxå eftersom de började slänga rosor och nallar till oss sista gången de åkte förbi. Dör typ fortfarande av garv när jag tänker på det.

Sen var vi och fika i parken och chillade resten av dan tills jag åkte och möte upp Mattan, Kaho och Vicky eftersom vi skulle gå och se bio. Bestämde oss i alla fall i sista sek för att se "Baksmällan".
Den var UNDERBAR!!!! Redan när den börja sa jag till Matilda "haha, lovar att jag kommer garva mig genom hela filmen"...... and guess what I did?
Så om ni inte har något för er nu under en regnig sommardag så rekomenderar jag att ni slår upp era paraplyn, springer till närmaste biograf och ser den :D

Och här kommer trailern:

Enjoy ;)
Caio.

Gissa gåtan

Hehe, hittade ett gamalt engelska arbete nyss när jag gick igenom gamla doc. på datorn sen förra våren
(mitt rum är inte det ända som blivit vårstädat i helgen ;))

Så i alla fall, uppgiften som jag hittade var att vi skulle skriva en gåta på engelskan...
Kommer inte ihåg om det var en känsla vi skulle beskriva, men det är i alla fall den ända ledtråd jag tänker ge er.
Så försök att lista ut det här om ni kan ;) :

" I am the slight darkness between two people, the black hole that grows.
An invisible force that you only can feel, a question that will be unknown.
For the most I act alone on prof that is unreal, a misunderstanding that makes you scream and shout cause' you think it's a big deal.
But sometimes I act on reliable truth, cause' you've all been cheating along.
Sometimes when you meet me it means the end, for the most it's the same old song."

Cut the crap.
Ciao.