Nästan som jag

Hej svej på dej!
Iiiihh! Har varit på ovanligt bra humör den här veckan.
Fast har ett superhektiskt kommande schema dock för nästa vecka, med dans uppvisningar, dansträningar, hemprov a la matte etc,etc.
The good things just ceep on comin' eyh?

Fast det är egentligen mest kul! :)   vi har fått en ny lärare till streetschool, dansen vi har på lyriskan I Totaly Love! (vi leker typ fjärilar till låten Butterflies). Och.....
 Jag har börjat magdans igen!!

På tala om magdans så ska vi ha en uppvising i just detta nästa vecka på Östra Gymnasium, får ej missas!
 Har redan gjort klart dansen, trots att det är en vecka klar och jag fick veta det igår... lite smyg stolt. ;]

Men på tala om ingenting så var min lillkusin Hanna här nyss, hon må vara liten men hon är seriöst den mest krävande och energiska lilla tjej jag nånsin mött!!
 Hon hade precis varit på kalas och var utklädd till en krigsalf med trolldryck och magisk käpp.

Så vi lekte väl krig sen i typ en halvtimme och slogs i
slowmotion och sånt, fett coolt! ;) haha

Här är hon, det lilla yrvädret 2001.  

Påminner mig faktiskt grymt mycket om när jag var liten........ (förutom det faktum att jag visste mina gränser ;)

Cut the crap.
Ciao



Gardasil

Happ, så då har man varit och fått vaccin mot irriterande svamp som kan utvecklas till cancer i de nedre registerna (det var nått sånt sköterskan sa i a f). Idag fick jag första dosen, ska ta den andra om två månader och en tredje 4 månader efter det.
 Har aldrig varit särskilt rädd för sprutor, men idag var jag faktiskt lite nervös. Det hjälpte ju inte precis hellar att det faktiskt gjorde ont när hon sprutade in den där geggan, men försökte hålla masken när lillsyrran satt brevid och skulle ta sprutan efter mig. Ville inte skärra henne.

    

Vid närmare eftertanke hade det nog varit roligare om jag hade skrikit och åmat mig lite gran, bara för att se hennes reaktion ;)
  Cut the crap

CIAO

Va? Vad har jag missat?

Asså, kolla in den här länken. Blev seriöst chockad! Det är två män som hotar att sprida ut en bild på John Travoltas son i från hans dödsstund om han inte betalar ett antal miljoner kronor.

http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=44143&imagenr=1

Visste inte ens att Travoltas son hade dött. Stackarn! May he rest in peace.
Cut the crap.

Ciao.

The forbidden fruit taste the sweetest

Så nu har jag ju alltså gjort om min blogg och antar att ni lagt märket till texten som står på min header (om inte, det är samma text som titeln på det här inlägget ;))
Hehe, de som delar mitt nördintresse för Twilight vet att jag fått talesättet därifrån, men det är faktiskt inte bara därför jag har valt texten. Jag står verkligen för det! På något vis så symboliserar den här strofen hela, eller ja, i alla fall en stor del av min djupare passionerade sid.
 Vad jag menar är att jag inte nöjer mig med att bara ha det bra, jag söker det bästa och uppnår därför väldigt ofta det jag faktiskt vill ha. Man kan väl kalla det en livssyn I guess.
 Men det är inte här som den här strofen påverkar mig mest, det är i kärlekslivet. Jag har seriöst en utomjordisk tendens att bli kär i fel killar (kanske inte fel killar som om de vore värsta Bad boysen), fel killar för att de är killar som det är svårt att det någonsin ska kunna bli något med.
 För mig är det ofta den djuriska attraktionen som spelar in. Det är ofta så att jag bara klickar så att säga, som nån utomstående kraft som bara säger att jag borde vara me den här personen. (Säkert något att göra med det där att människor har ett undermedvetet luktsinne som gör att vi kan tända på en person utan att förstå riktigt varför, för att våra gener typ säger att vi skulle passa bra ihop med den där personen. Typ en fortplantningsgrej.) hehe. Självklart så spelar ju karaktären också in, men det har bara hänt mig en gång att jag verkligen blivit kär i en människa p g a hans personlighet. Mitt ända icke-förbjudna äpple, som sedan visade sig vara giftigast av alla.
 Den gången blev jag verkligen chockad, för jag hade verkligen Ingen dragning till killen, men därimot älskade jag honom verkligen som vän. Efter ett tag visade det sig därimot att han gillade mig och jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till, för jag kunde verkligen inte såra honom. Så helt plötsligt, ser jag mig själv stå där och besvara hans känslor, för att jag faktiskt själv ville det.(Jag lovar er, ingen blev mer förvånad än jag.) I varje fall, it didn't work out. Det tog slut fortare än det börjat. Guess somethings just ain't ment to be.
 Så frågan är ju, varför faller jag för de här killarna? Saken är den att jag faktiskt vet exakt varför. I hela mitt liv har jag alltid varit väldigt fascinerad av omöjliga kärlekshistorier, de som verkligen handlar om äkta kärlek. Jag har alltid velat ha något extraordinärt, en helt egen sådan kärlekshistoria.( Har alltid varit en stor romantiker). Kärlekshistorian i Twilight är faktiskt ett väldigt bra exempel på det jag menar. (Det är nog därför jag föll så hårt för boken ;P) Och jag märker ju ganska snabbt att de här killarna kanske inte riktigt kan ge mig det jag vill ha, så, jag drömmer vidare. Men vänta bara och se, en dag kommer mister right, och tills dess ska jag bara ha kul ;) Som sagt jag nöjer mig inte förens jag fått det bästa.

Shiit, så långt det här blev! Ni som har orkat läsa er igenom säger jag bara, GOOD JOB!!
ajja, cut the crap.
Ciao

Omgjord blogg..... finaly!!

Halloj, nu har jag äntligen gjort om bloggen, som ni kan se. Blev personligen ganska nöjd, men har fortfarande lite ändringar som ska fixas till. Men så länge får den se ut så här, för vet seriöst inte hur länge jag suttit och försökt fixa till den nu :P datorn crapade sig igår så i morse hade min blogg ett bubbelgums rosa utseende (not realy my style), hehe. Lägg märket till temat btw, kanske inte så svårt att fatta vart jag fått insperation ifrån ;) (Jag vet , jag är en sån nörd) Men nu orkar jag inte sitta här länge, för då kommer jag väl få fyrkantiga ögon eller nått med tanke på hur länge jag har suttit här, baaaahh! Så, cut the crap. Ha det så bra, och läs mitt nästa inlägg, det kan nog vara lite små intressant...men säger inget (det får bli en överraskning) ;) Ciao