Vive la France

Okey, sa ar ju nu i frankrike. Kanske ni ser pa mitt roliga skriv satt. Seriost, vet typ inte vars nan av knapparna sitter, as wierd (okey, vart fan tog utropstecknet vagen nu da) oh, here it is. ! Frankrike ar super! kande mig grymt lost i borjan, men det borjar arta sig, bade med spraket och allt annat.
Haha, trodde seriost att mitt huvud skulle explodera efter de 2 forsta dagarna av nya erfarenhater! Vi har gjort en massa skojjigt, varit runt pa stan, testat traditionell mat, varit ut till olika turistattraktioner och bara chillat........ oh! Och sen har vi rokt Shisha! Alltsa vattenpipa. Har vi typ gjort tre kvallar i rad; sa jag har lart mig gora rokringar och draken, inte vattenfallet annu, men jag jobbar pa det ;)
 Det ar en sa himla fin stad och sa himla trevliga manniskor... och asgod mat!!
haha, btw, idag var vi pa le marche et je achete le lunettes de sole, tror det stavas sa i a f (betyder: vi var pa marknaden och dar kopte jag solglasogon)

ajja, hoppas ni fattat natt av vad jag har skrivit i a f; ha det sa bra tills vidare... for det kommer jag ha ;)

Cut the crap.
Ciao.

La vie en Rose

Omg, omg! Gissa hur länge jag sov i natt!
15 timmar! Snacka om att var slut efter en händelserik vecka med fransmännen.
Jag hade bara tänkt att gå och lägga mig och sova i nån timme igår efter middagen och sen sov jag tydligen som en stock ända fram till halv 9 då jag steg upp munter och glad.
Fatta hur skönt det var!

I a f, det har varit en grymt kul vecka (kändes typ som semester) och min fransman (som  bodde hemma hos mig då) Corentin var asschyst! Faktiskt så blev typ hela det där lilla killgänget av hans kompisar mina nya små homeisar, så himla gosiga! As roliga! haha

Ajja, något mer som var kul var att jag och Corentin hade så mkt gemensamt, så vi hade jätte kul.
Men i a f, Han hade jättebra musiksmak!!!

Ni ska få höra en låt som hela min familj typ blev helt kär i som han visa mig.
Here it is. Checka in slutet av videon, ascoolt! Enjoy:




Ajja, kanske lägger in lite bilder senare oxå från när dom var här.
Ha det så bra tills vidare.

Cut the crap.
Salut!