Äntligen höst

Imorse vaknade jag av regnet som smattrade mot rutan. Kände redan då att det här skulle bli en mysig, bra dag.
Ärligt talat har jag verkligen läääängtat efter regn de senaste veckorna.
Enkelt sagt: Ja det är underbart att åka iväg ett tag till varmare temperaturer,.. men att gå i 7 veckor utan så mycket som en droppe regn och stekhet sol, så börjar man faktiskt inse tjusningen av Sveriges klimat och Regn som får världen att kännas "nytvättad".
Har bara haft en klass idag (Acting fundamentals 1), men efter det så hade jag rehearsal för The sound of Music och idag tränade vi hur vi skulle uppträda på scenen. Var alla skulle stå, hur vi skulle gå etc. Jättekul!
Vi fick dessutom se några av de andra skådisarna in action ;)
Sen for jag hem, hjälpte Christine att städa ut och rengöra kylen (jag rengjorde min och Natsukis kyl). Tränade sångerna för nunne-ensamblen samtidigt :)
Och nu har jag suttit och sorterat manus.... eftersom Danni (den idioten) tappade sitt och det inte var numrerat.
Som tur var var det inte i total oordning!
Satt och kollade ut genom fönstret under tiden medan jag lyssnade på Katie Melua.
Så Otroligt mysigt väder!!
Är på världens myshumör!
Det är verkligen en sån där dag då du bara vill kura inne och dricka te framför en brasa, eller se en riktigt mysig deckare eller thriller.
Känns nog egentligen mest underbart (när jag väl tänker på det) för att det här är något som jag känner igen och är van vid. Så medan alla andra gick med mungiporna ner till marken för att det regnade lite på dem, gick jag under mitt paraply med ett solskensleende!
Nä, nu ska jag se till att lägga in julsångerna för Julkonserten (för min intermediate voice class) på mobilen, sen blir det nog att eventuellt strecha och göra lite Yoga.
Sen tänker jag nog ta mig tid att bara ta det lugnt och mysa med min värdfamilj ikväll :)
Ta hand om er i höstmörkret!

Kommentarer
Mamma säger:

Jag blir så glad när jag läser din blogg. Längtar efter att krama om dig. Vad härligt med regn och att dessutom kunna njuta av det och känna glädje. Jag hoppas att du kunde smitta någon med ditt solskensleende. Mig smittade du i alla fall.

Ta hand om dig.Kram sötnos. Mamma.

2011-10-06 | 11:03:37
Pappa säger:

Vi kan väl mysa lite tillsamans över Skype i helgen :) Vi har farmor och farfar på besök så då kan dom också få en skymt av dig :)

2011-10-06 | 15:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback