Tyresta Nationalpark

Som utlovat kommer här alltså ett inlägg om Tyresta Nationalpark, ett av de största orörda skogspartierna i Sverige utanför fjällvärlden. Nationalparkens många stigar och promenadvägar leder dig in i en helt underbar skog som tar dig in i den trollska värld John Bauer så ofta beskrev i sina sagor och tavlor, vinter- som sommartid. Förutom den undersköna naturen finns även ett Naturum som visar dig runt via kartor, bildspel och mycket mer till Sveriges 29 andra nationalparker. Vid nationalparken finns även en klassiskt, gammalmodig, svensk liten by av röda stugor med affärer, serveringar, stall och värmestuga. 
Detta fantastiska område har förgyllt många familjesemestrar, jular och sommarlov som tillbringats med släkten i Stockholm och jag rekomenderar starkt för de som vill och har möjlighet att åka att uppleva detta fantastiska ställe.
(p.s dagen vi var där regnade det så vi gick aldrig på våran vanliga promenad genom skogen, mestadels för att vi mötte en kvinna som fått en fallen tallgren på armen p g a den tunga snön.)

Kommentarer
elin stridh säger:

Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

Svar: Ja absolut, varför inte :) Jättefin blogg föresten, men kan nog tyvärr inte ge några tips på vilket träningsredskap som är bäst. Är nog duktigare på tips utan träningsredskap då jag är både Yoga och dansinstruktör.
Mikaela

2013-01-11 | 16:13:49
Bloggadress: http://elincecilia.com/
Sara säger:

Sv: haha, jasså! :) va roligt!
Jätte fina bilder!

Svar: Tack så hemskt mycket :) Tycker dina bilder för headern var otroligt fina de med! Tummen upp!
Mikaela

2013-01-11 | 20:20:42
Bloggadress: http://sarajosefin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback